Donaris 930 x 122

incendiu

LOCALITĂȚI ARGEȘENE, SUB ASEDIUL FOCULUI

Localități argeșene, sub asediul focului. Pompierii argeșeni au intervenit ieri pentru lichidarea a nu mai puțin de 19 incendii de vegetație uscată și mărăciniș.

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

Incendiile s-au produs în Mioveni, Costești, Cotmeana, Călinești, Leordeni, Bogați, Godeni, Mărăcineni, Ștefănești, Văleni Podgoria, Curtea de Argeș, Uda, Ciofrângeni, Corbi, Băiculești, Săpata, Tigveni, Drăganu și Topoloveni.

În total, focul a afectat 41 de hectare de terenuri, 124 de metri liniari de gard din lemn și 94 de pomi fructiferi, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

Toate incendiile au fost generate de inconștiența oamenilor care dau foc vegetației uscate, pentru a face în acest fel “curățenie” pe câmp. Din păcate, în județul Argeș niciun vinovat nu a fost prins și amendat. Situația este atât de alarmantă încât primarii fac apeluri disperate către locuitori să nu mai dea foc vegetației uscate. Rezultatul apelurilor lansate de primari și de ISU Argeș: zero. În lipsa amenzilor, fenomenul a scăpat de sub control.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90