Donaris 930 x 122

Arges

LOCALITĂȚI DIN ARGEȘ FĂRĂ CURENT

CEZ Distribuție a anunțat în urmă cu puțin timp că la ora 13 în județul Argeș erau localități parțial sau total afectate de întreruperi în alimentarea cu energie electrică din cauza vremii.

Citiți și: Oameni împietriți de frică la Vidraru! Un urs era „alergat” de o mașină pe baraj

Potrivit sursei citate, este vorba de Albota, Săpata, Cocu, Mărăcineni, Micești, Cârcești, Teodorești, Gorani, Bărbătești, Căteasca, Cireșu, Gruiu, Pitești, Strâmbu, Popești, Moșoaia, Recea și Aluniș.

„Reprezentanții CEZ Distribuție sunt în contact permanent cu autoritățile publice locale și județene pentru coordonarea intervenției în teren. Semnalarea tuturor defecțiunilor în rețeaua de distribuție a energiei electrice din aria de operativitate a CEZ Distribuție se poate face apelând Info Linia CEZ la numărul unic 0251.929.”, informează CEZ Distribuție.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

Pe de altă parte, în cursul nopții de 16-17 ianuarie au fost recuperați 4 turiști rătăciți de pe muntele Leaota de către Jandarmeria montană și Salvamont Argeș.

În Argeș cea mai afectată de ninsori și viscol este zona de sud: localitățile Poiana Lacului, Săpata, Recea, Vedea, Costești, Topoloveni, Bogați, Cocu, Drăganu, Pitești Sud și Mioveni.

UPDATE 1: Potrivit CEZ Distribuție, la ora 18 în județul Argeș erau parțial sau total afectate de întreruperi în alimentarea cu energie electrică localitățile Albota, Bradu, Cârcești, Teodorești, Gorani, Cocu, Bărbătești, Popești, Cerșani, Suseni, Bogați și Pitești.

UPDATE 2: Potrivit CEZ Distribuție, la ora 20 în județul Argeș mai erau doar parțial afectate de întreruperi în alimentarea cu energie electrică localitățile Albota, Popești, Cerșani, Rociu și Moșoaia.

UPDATE 3: Potrivit CEZ Distribuție, la ora 22 în județul Argeș mai erau doar parțial afectate de întreruperi în alimentarea cu energie electrică comunele Albota, Moșoaia, Cotmeana și Băiculești.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3