Donaris 930 x 122

contrabanda

LUAȚI CA DIN OALĂ ÎN TOIUL NOPȚII. REȚINERI ȘI PERCHEZIȚII

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au continuat ancheta într-un dosar penal de contrabandă și au reținut un piteștean în vârstă de 40 de ani, destinatar într-o rețea de contrabandă cu țigări.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

În acest dosar, polițiștii argeșeni reținuseră anterior alți doi bărbaţi, de 33 de ani, din Mioveni, și de 28 de ani, cetăţean bielorus, depistați în flagrant în noaptea de 27 spre 28 aprilie 2020 în timp ce descărcau 148 de baxuri de ţigări netrimbrate dintr-o semiremorcă a unui ansamblu auto, într-o autoutilitară.

Prejudiciul adus bugetului de stat se ridică la aproximativ 1.000.000 de lei, potrivit Biroului de presă al Poliției Județene.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

În continuarea anchetei, polițiștii au făcut ieri trei percheziții domiciliare în Pitești, Moșoaia și Merișani.

După administrarea probatoriului, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore a piteșteanului de 40 de ani, urmând ca astăzi acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

De asemenea, polițiștii au pus în aplicare măsura asiguratorie a sechestrului pentru bunuri imobile care îi aparțin celui reținut, în valoare totală de aproximativ 120.000 de euro.

Pentru contrabandă Codul Penal prevede închisoare de la 2 la 7 ani și interzicerea unor drepturi. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90