NOR CURIER 930X122

autostrada

LUCRĂRI PE AUTOSTRADĂ

O informație de interes pentru piteștenii care astăzi au drum de făcut către Capitală.

Citiți și: Anunțul zilei despre Autostrada Pitești – Sibiu!

Între orele 9 și 17 pe autostradă se va lucra pe sensul de mers Pitești-București, între kilometrii 63 și 47. Centrul Infotrafic al Inspectoratului General al Poliției Române, sursa informației, anunță că lucrările constau în înlocuirea glisierelor mediene. Prin urmare, Poliția Rutieră le recomandă conducătorilor auto ca în zona respectivă să ruleze cu viteză redusă şi să respecte semnalizarea temporară instituită pe segmentul de drum amintit.

În ultima vreme pe autostrada București-Pitești se execută frecvent astfel de lucrări, de altfel absolut necesare având în vedere că vorbim despre o șosea de mare viteză a cărei înfățișare este departe de standardele occidentale în materie. După lăsarea întunericului în special a circula pe această autostradă este o adevărată aventură.

Citiți și: Șoferi, atenție mare! Se întâmplă azi în trafic, pe mai multe drumuri

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3