Donaris 930 x 122

smurd

LUPTĂ PENTRU VIAȚĂ ÎN AMBULANȚA SMURD

Luptă pentru viață în ambulanța SMURD. Un echipaj de la Detașamentul de Pompieri Pitești cu o autospecială pentru transport de victime multiple a avut aseară o intervenție mai puțin obișnuită, a anunțat cu puțin timp în urmă Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Citiți și: Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Mai multe victime

Intervenția a fost pentru transportul unei femei supraponderală în vârstă de 77 de ani de la Spitalul Județean de Urgență la Spitalul de boli infecțioase.

Pe timpul deplasării pacienta a intrat în stop cardio-respirator. S-au făcut manevre de resuscitare și s-a solicitat sprijinul unui echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. Acesta a continuat manevrele, cu succes, viața bătrânei fiind salvată. Femeia a fost internată în spital. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Bebeluș în stare gravă! Elicopterul a aterizat la stadion

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3