930×122 CAPRA 5

concursul ion cojocaru

MARE CONCURS LA LICEU

Mare concurs la liceu. Concursul judeţean de matematică „Ion Cojocaru” a ajuns la cea de-a X-a ediție şi, la fel ca în anii anteriori, competiția se va desfășura la Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu” din Mioveni (foto).

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Astfel, sâmbătă, 20 mai 2017, de la ora 9:30, în jur de 400 de elevi din judeţul Argeș vor participa la concurs.

Vor exista patru secţiuni: matematică pentru clasele II-IV, matematică pentru clasele V-VIII, informatică şi o sesiune de comunicări stiinţifice.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Premierea celor mai buni elevi din concurs va avea loc de la ora 16:30, în incinta liceului.

Evenimentul este organizat de Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu”, în parteneriat cu Primăria oraşului Mioveni şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş.

Profesorul în memoria căruia este organizat concursul a fost membru al Societăţii de Ştiinţe Matematice din România şi autor de probleme în Gazeta Matematică. În cei 35 de ani dedicaţi înţelegerii tainelor matematicii regretatul dascăl a fost permanent preocupat să obțină performanțe cu elevii săi la olimpiade și concursuri de profil. 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90