New Profesional Consult 930 x 122

Arges

„MASCAȚII” ARGEȘENI, PERCHEZIȚII ÎN BUCUREȘTI ȘI ILFOV

Poliţişti ai Serviciului de Investigare a Fraudelor Argeș, sprijiniţi de luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale Argeş („mascații”) şi ai Serviciului Acţiuni Speciale Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au făcut trei percheziţii în Bucureşti şi județul Ilfov, la două sedii ale unei societăţi comerciale şi la domiciliul unei persoane.

Citiți și: Argeșul este „însângerat”! Drame de nedescris în cuvinte

Percheziţiile au fost operate în cadrul unui dosar penal în care se fac cercetări cu privire la activitatea infracţională a unui grup de persoane bănuite de înşelăciune prin folosire de mijloace frauduloase, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals. Mai exact, persoanele sunt bănuite că folosindu-se de un instrument de plată falsificat şi de date de contact nereale ale unui pretins beneficiar au indus în eroare reprezentanţii unei societăţi comerciale şi au intrat în posesia a 15 tone de cauciuc natural de provenienţă intracomunitară, cu scopul de a-l valorifica ulterior la un preţ subevaluat. Prejudiciul creat societăţii furnizoare de mărfuri a fost de aproape 135.000 de lei.

Ca urmare a percheziţiilor, un bărbat de 60 de ani din București a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de arestare preventivă. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Serviciului Operaţiuni Speciale Bucureşti. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Argeș. Tânărul de 18 ani care a ucis pe șosea, decizie de ultim moment

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90