930×122 CAPRA 5

amenzi

„MASCAȚII” AU FĂCUT ORDINE ÎN DISCOTECI ȘI BARURI

„Mascații” au făcut ordine în discoteci și baruri. Comuna Călinești a fost în noaptea de 28 spre 29 decembrie 2019 „ținta” unei acțiuni de control. Au participat polițiști din localitate și din orașul Topoloveni, de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş („mascații”) și inspectori de muncă de la ITM Argeș.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Potrivit unei informări oficiale transmisă de Biroul de presă al Poliției Județene, acțiunea a fost desfășurată „pentru creşterea gradului de siguranţă, prevenirea şi combaterea comerțului ilicit și prevenirea faptelor antisociale și a încălcării legislației privind raporturile de muncă”.

Au fost controlate patru localuri publice (baruri, cluburi și discoteci), „fiind date două sancțiuni contravenționale conform OUG 28/1999 (n.r. – referitoare la obligația agenților economici de a folosi aparate de marcat electronice fiscale), în valoare de 3.000 de lei. De asemenea, a fost ridicată în vederea confiscării suma de 520 de lei.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Totodată, au fost legitimate 40 de persoane și aplicate două sancțiuni contravenționale conform Legii nr. 61/1991 republicată (n.r. – pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice), în valoare de 1.000 de lei”, informează Biroul de presă al Poliției Județene. (Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90