930 x122 grota rece

dealeri droguri

Mascații au intrat peste dealerii de droguri și i-au prins în flagrant!

Mascații au intrat peste dealerii de droguri și i-au prins în flagrant!

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au efectuat cercetări, în 3 cauze penale, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată, efectuarea fără drept de operațiuni comerciale cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive și trafic de droguri de risc și mare risc.

În prima cauză, un bărbat este bănuit că ar fi comercializat, pe parcursul anului 2023, droguri de mare risc MDMA, sub formă de pulbere și comprimate (ecstasy).

Citiți și: Alertă în materie de droguri: Șase substanțe noi, în vizorul legii antidrog din România

Bărbatul le vindea unor consumatori, din județul Argeș, cu sume cuprinse între 200 și 300 de lei.

În cel de al doilea dosar, un bărbat aflat deja sub măsura preventivă a arestului la domiciliu ar fi comercializat, în mod repetat, substanțe psihoactive (ADB BUTINACA) către consumatori, din același județ.

Bărbatul fusese trimis în judecată în aprilie a.c., de către D.I.I.C.O.T, pentru infracțiuni similare.

 

În cea de a treia cauză, două persoane au fost prinse în flagrant delict, în seara de 10 noiembrie 2023, comercializând aproximativ 10 grame de canabis (drog de risc) și 10 grame de substanță psihoactivă (ADB BUTINACA).

De asemenea, în autoturismul cu care se deplasau (proprietatea unuia dintre ei) au fost descoperite alte cantități de drog de risc și mare risc.

Au fost ridicate 130 de grame de canabis și 30 de grame de cocaină.

Mascații au intrat peste dealerii de droguri și i-au prins în flagrant!

La datele de 10 și 11 noiembrie 2023, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești au dispus, în trei cauze panale, reținerea a 4 persoane.

Acestea sunt cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată.

De asemenea li se aduc și acuzații de efectuarea fără drept de operațiuni comerciale cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive și trafic de droguri de risc și mare risc.

,,Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Argeș a dispus arestarea preventivă acestora, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.”, transmite Poliția Argeș.

Imagini: IPJ Argeș

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • blea spune:

    Recomand doua filme pe care le putyeti gasii pe yt. The Union si The Culture High
    VIZIONARE PLACUTA!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3