Donaris 930 x 122

cnair

MĂSURĂ DE ULTIMĂ ORĂ PENTRU ȘOFERI

Măsură de ultimă oră pentru șoferi. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a introdus o facilitate pentru șoferii care achiziționează rovinieta cu ajutorul cardului bancar prin portalul www.erovinieta.ro.

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

Măsura constă în posibilitatea de primire a unei notificări prin e-mail cu 2 zile înainte de expirarea valabilității rovinietei achiziționată prin intermediul acestui portal.

Notificarea se transmite la adresa de e-mail utilizată la crearea contului de acces în portal pentru rovinietele cu valabilitate egală cu 30 de zile sau mai mare de 30 de zile.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

Șoferii care au deja cont de utilizator trebuie să activeze această facilitate din secțiunea Profil, prin bifarea căsuței corespunzătoare, informează CNAIR.

Cei care vor să devină utilizatori ai portalului, pentru primirea acestui tip de notificare trebuie să bifeze căsuța corespunzătoare din secțiunea de creare a contului, mai precizează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90