Donaris 930 x 122

coronavirus

MĂSURI DE SIGURANȚĂ LA PRIMIREA PENSIILOR ACASĂ

Poșta Română anunță că toți poștașii care distribuie pensiile la domiciliu au fost echipați corespunzător.

Citiți și: Vin banii! Câte 500 de lei pentru cei cu venituri sub 3.000 de lei

“Toți factorii poștali sunt echipați corespunzător, fiind protejaţi cu măşti, mănuşi şi dezinfectant, şi au fost reinstruiţi să evite interacţiunea în momentul în care ajung la ușile oamenilor. Aceștia vor respecta distanța de 2 metri față de beneficiarul drepturilor sociale.

Contravaloarea pensiei/mandatului se va preda către beneficiar, pe cât posibil, în plic, pe care vor fi înscrise datele beneficiarului.

Citiți și: Veste importantă privind pensiile!

Completarea cuponului se va face de către beneficiarul drepturilor sociale doar cu instrument de scris propriu. În cazul în care aceștia nu dețin unul propriu, va fi pus la dispoziție de către poștaș.

Durata operațiunii nu va fi mai lungă de aproximativ 5 minute pentru un beneficiar.

Pe toată perioada realizării activității, factorii poștali vor avea asupra lor legitimații și adeverințe de la angajator, completate și semnate”, informează compania.

Amintim că la jumătatea lunii trecute (este adevărat, înainte de instituirea stării de urgență) un poștaș din Pitești reclama lipsa echipamentelor de protecție pentru poștași în contextul epidemiei/pandemiei de COVID-19 (AICI, subiectul pe larg).

Poșta a început pe 1 aprilie distribuirea pensiilor la domiciliu, compania anunțând că încearcă să încheie acțiunea mai devreme de 15 aprilie, data limită obișnuită.

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90