NOR CURIER 930X122

maxi-taxi

MAXI-TAXI CA ÎN PAKISTAN PE RUTA PITEȘTI-TOPOLOVENI

Transportul cu microbuze maxi-taxi este o rușine pentru județul Argeș. Oamenii călătoresc în condiții mizerabile pentru o țară europeană, iar șoferii și patronii lor calcă în picioare legea fără ca Poliția condusă de Tudorel Pieleanu să îi deranjeze.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Rar, foarte rar se întâmplă ca polițiștii să îi amendeze pe transportatori pentru că, de pildă, în microbuze oamenii stau înghesuți ca sardelele.

Din luna iunie a acestui an nu am mai auzit ca Poliția argeșeană să fi dat sancțiuni în acest sens. Atunci, un șofer al firmei Viliana Expres SRL, din municipiul Curtea de Argeș, care face curse regulate pe ruta Bascov – Merișani – Brădet, a fost amendat cu 9.000 de lei (AICI, subiectul pe larg).

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

De la cititorii noștri primim constant sesizări. Probabil că nu este rută maxi-taxi în Argeș pe care să nu existe probleme. Cea mai recentă sesizare primită pe adresa redacției este de la un pasager de pe ruta Pitești – Topoloveni.

„Aș dori să vă arăt cum se circulă cu transportul în comun pe ruta Topoloveni – Pitești. Fără aer condiționat (n.r. – afară erau către 30 de grade Celsius), cu un maxi-taxi super plin, care ne pune siguranța în pericol. Zilnic avem aceleași probleme.

Amendăm (n.r. – Poliția) persoanele care fac taximetrie la negru, dar acest inconvenient când o să îl rezolvăm? Se dau șpăgi frumoase, probabil, pentru ca acești șoferi să nu fie amendați”, reclamă cititorul nostru.

Exact asta îi reproșam și noi șefului Poliției argeșene, Tudorel Pieleanu, în urmă cu aproape un an. De ce Poliția lui Pieleanu nu controlează și microbuzele maxi-taxi de pe traseele interjudețene? Cititorii ne semnalează cazuri de microbuze supraîncărcate, cu un număr de călători peste cel legal admis, și de șoferi de maxi-taxi care nu ar elibera bileteîntrebam atunci, întrebăm și acum.

Nici pe președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, nu îl interesează problema. Manu o ignoră ca și cum nu ar exista.

Îi rugăm pe toți cei care știu sau care se confruntă cu astfel de situații să ne trimită pe adresa redacției fotografii sau/și filme cu microbuze maxi-taxi supraîncărcate, cu precizarea rutei și a datei. Ne puteți trimite informații sau imagini în acest sens, care pot deveni o știre, pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp, la numărul de telefon 0733.797.066.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90