New Profesional Consult 930 x 122

picnic

MERGI LA PICNIC? POLIȚIA ARGEȘ AVERTIZEAZĂ

Mergi la picnic? Poliția Argeș avertizează.

Citiți și: Transfăgărășan, deschis pe tot timpul anului: Pas crucial

Polițiștii din Albeștii de Argeș, cu sprijinul unei echipe a Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș („mascații”), au desfășurat la sfârșitul acestei săptămâni o acțiune de informare a cetățenilor în zonele turistice destinate activităților de agrement, campare și picnic adiacente drumului naţional 7C – Transfăgărășan.

Cu această ocazie, poliţiştii au discutat cu turiștii aflați în tranzit sau campaţi, în scopul prevenirii faptelor antisociale în perioada sezonului estival și al conștientizării cu privire la riscul de a deveni victime ale infracțiunilor de furt.

Citiți și: Poliția Argeș primește întăriri! Mesajul făcut public ACUM!

Au fost distribuite 50 de pliante cu sfaturi preventive.

Cetățenii au fost sfătuiți cu privire la conduita în traficul rutier în condiții de aglomerație și la modul de asigurare pentru autovehicule și diverse alte bunuri pe timpul deplasărilor estivale și al deplasărilor pedestre în zone montane accidentate și în locuri aglomerate.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3