NOR CURIER 930X122

centrul de cultura bratianu

MICKEY ȘI MINNIE MOUSE, CONCURSURI ȘI CÂNTECE, LA VILA FLORICA

Astăzi Consiliul Judeţean Argeş, prin Centrul de Cultură „Brătianu”, a organizat la Vila Florica din Ștefănești un eveniment care a marcat Ziua Internațională a Copilului.

Citiți și: Val de îmbolnăviri! Afecțiunea care nu „dă semne că se va opri!”

Micuții invitați s-au bucurat de prezența a două personaje de desene animate, Mickey Mouse şi Minnie, au participat la concursuri, au cântat și au dansat. Atmosfera a fost întreţinută şi de doi clovni. La petrecerea de la Vila Florica s-au distrat copiii de la Centrul de tip familial Găvana din Pitești, de la grădiniţele cu program normal şi program prelungit din Ştefăneşti și de la grădiniţa Izvorani.

„În fiecare an, în prima zi de vară se celebrează Ziua Internaţională a Copilului, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viaţa fiecărui om – copilăria, de a le oferi sprijin copiilor, de a aprecia şi iubi copiii şi de a promova bunăstarea copiilor din toată lumea. A fost sărbătorită pentru prima dată la nivel naţional în Turcia pe 23 aprilie 1920. Ziua Internaţională a Copilului este ziua în care revenim cu toţii la momentele tandre şi plăcute ale copilăriei inocente, alături de generaţia în creştere. Este ziua în care încercăm încă o dată să conştientizăm că interesul pentru copil trebuie să fie unul prioritar şi că toţi copiii au nevoie de sprijinul şi de atenţia noastră zi de zi.”, declară pentru ePitești Simona Șerban, directorul Centrului de Cultură „Brătianu”.

Citiți și: Cantonament cu final nefercit, în Argeș. Mai mulți copii au ajuns la spital

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90