Donaris 930 x 122

copii

MICUȚII „AGRICULTORI” AU PLANTAT LEGUME ALĂTURI DE TESEDIȘTI ȘI TECĂU

Tineretul Social Democrat Argeș a organizat astăzi o acțiune cu caracter social.

Citiți și: Val de îmbolnăviri! Afecțiunea care nu „dă semne că se va opri!”

Membri ai TSD, inclusiv președinta organizației, Georgiana Drăghici, au petrecut câteva ore alături de micuții de la Complexul de servicii comunitare pentru copilul în dificultate “Sfinții Constantin și Elena” din Pitești. Tinerii social-democrați și copiii au plantat împreună legume de toamnă într-o grădină amenajată în curtea Complexului, pe strada „Gheorghe Lazăr” (lângă piața agroalimentară Ceair). Copiii au primit diplome de „mici agricultori”. La acțiune a participat și președintele Consiliului Județean, Florin Tecău.

Evenimentul s-a bucurat de susținerea directorului Direcției pentru Protecția Copilului Argeș, Adrian Macovei, și a preotului Decebal Floroaica, director al Centrului de tip familial Găvana. (Foto: Facebook TSD Argeș)

Citiți și: Dramele prin care au trecut acești părinți!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90