New Profesional Consult 930 x 122

budeasa

Mihai Rachieru, apel pentru locuitorii comunei Budeasa

În aceste momente, responsabilitatea și prevenția fac diferența pentru starea noastră de sănătate, este mesajul pe care primarul comunei Budeasa, Mihai Rachieru (foto), îl transmite locuitorilor din Budeasa.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

 

Citiți și: Care pe care? BMW și Volkswagen, impact lângă Pitești

„Din păcate, veștile privind evoluția răspândirii epidemiei cu virusul Covid-19 pe teritoriul comunei noastre nu sunt dintre cele mai bune, astăzi rata de infectare a ajuns la 9,57/1000 de locuitori.

Așadar, apelez la rațiunea, calmul și responsabilitatea fiecăruia dintre dumneavoastră și vă adresez rugămintea să evitați locurile aglomerate, să purtați masca de protecție corespunzător, să păstrați distanțarea socială și să respectați normele sanitare de igienă prin spălarea și dezinfectarea mâinilor, cât mai des.

Având în vedere că mai mulți angajați ai primăriei au fost confirmați cu COVID-19, o să limităm accesul în instituție NUMAI pentru probleme de strictă urgenţă. Acest lucru nu înseamnă că Primăria se închide pentru cetățeni, însă vrem să evităm deplasările ce nu sunt absolut necesare și în acest fel să evităm contactul fizic dintre funcționarii publici și cetățeni.

În această perioadă extrem de grea, când ţara noastră se confruntă cu cel mai intens val al pandemiei care sufocă secțiile ATI ale spitalelor, vă rog să luați în calcul vaccinarea, este esențială pentru a controla impactul pandemiei.

Pentru orice problemă vă rugăm să sunaţi la numerele de telefon: 0248.236.457/ 0753.054.642 şi veţi primi toate informaţiile necesare.

Vă voi sta alături cu toată priceperea mea și sunt sigur că veți înţelege că doar împreună vom învinge această perioadă grea. Vă mulţumesc!”, transmite edilul.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90