EcoMoto 930×122

hipermarketuri

ALEGERI_PDL_PITESTI_MIHAIL_TUDOR_2

MIHAI TUDOR: TRANSPORTUL PRIVAT CĂTRE HIPERMARKETURI NU TREBUIE INTERZIS!

După cum v-am informat, Primăria ia în calcul posibilitatea să interzică transportul privat gratuit de călători către hipermarketurile din Pitești. Potrivit acestei intenții, transportul ar urma să fie asigurat exclusiv cu autobuzele Publitrans, societatea municipalitățății: http://epitesti.ro/stiri/autobuzele-hipermarketurilor-din-pitesti-ar-putea-fi-interzise/.

Citiți și: Un nou serviciu de transport public! E gratuit!

Consilierul municipal PNL Mihai Tudor spune, însă, că transportul privat gratuit spre hipermarketuri trebuie să fie lăsat să funcționeze.

„Acest tip de transport funcționează reglementat printr-o Hotărâre de Consiliu Local din 2009. Publitrans, societatea care efectuează transportul public în Pitești, primește subvenție de la bugetul Consiliului Local pentru toate tipurile de abonamente cu reduceri (pensionari și alte categorii de persoane), în consecință nu este problema lor acest transport.

Citiți și: Publitrans a făcut anunțul momentului! Mii de oameni trebuie să știe acest lucru

Consiliul Local trebuie să decidă în interesul cetățenilor acestui oraș, iar nu pentru profitul unei societăți care oricum primește subvenții. În concluzie, cred că acest tip de transport trebuie să funcționeze în continuare, cu respectarea HCL.”, a scris cu puțin timp în urmă consilierul pe contul său de socializare.

Mihail Tudor atașează și Hotărârea de Consiliu Local din anul 2009 la care face referire.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90