New Profesional Consult 930 x 122

afișare

MINISTRU: PREȚURILE ÎN ROMÂNIA, AFIȘATE EXCLUSIV ÎN LEI

Ministru: Prețurile în România, afișate exclusiv în lei. Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, propune ca toate prețurile în România să fie afișate exclusiv în lei, eventual doar cu posibilitatea afișării și a echivalentului lor în euro, iar nu invers, scrie profit.ro.

Citiți și: Dezastru la stațiile peco! Șoferii, șoc total!

Teodorovici a prezentat problema în Comitetul de Supraveghere Macroprudențială al Băncii Naționale a României (BNR).

”Este un lucru pe care l-am ridicat în discuția cu domnul guvernator (n.r. – Mugur Isărescu), pentru că, din punctul meu de vedere, trebuia foarte clar acest lucru clarificat: în România prețurile trebuie exprimate în lei. Eventual, poate fi pus echivalentul în euro, dar nu cum este, din păcate, astăzi, pentru că o astfel de abordare duce, într-adevăr, la slăbirea leuiui.

Citiți și: O nouă firmă pe piața RCA! Prețuri sub medie!

Prețurile în România sunt în lei și se poate menționa, pentru cei care doresc, echivalentul în euro, dar nimic altceva”, declară ministrul Finanțelor Publice, citat de profit.ro.

AICI, în știrea publicată de profit.ro, puteți citi amănunte.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90