EcoMoto 930×122

drum expres

MINISTRUL BODE VEDE PROGRESE FOARTE CLARE PE EXPRESUL PITEȘTI-CRAIOVA. VEDE BINE?

Prim-ministrul demis Ludovic Orban și ministrul demis al transporturilor, Lucian Bode, au facut vineri o vizită pe șantierul viitorului drum expres Pitești-Craiova, în Balș.

Citiți și: Cele mai recente imagini de pe Drumul Expres Pitești-Craiova! Video formidabil

„Am prezentat oficialilor drumul expres Craiova-Pitești, care va avea o lungime de peste 121 de km, cu o valoare totală estimată de aproape 5 miliarde de lei, inclusiv TVA.

Pentru o realizare cât mai eficientă, obiectivul a fost împărțit în 4 tronsoane.

Citiți și: Veste incredibilă pentru șoferii din România! Un nou Drum Expres!

În cazul tronsonului 2 (lotul 1 – km 17+700-km 36+200 și lotul 2 – km 36+200-km 57+550), tronson aflat în faza de execuție, s-a înregistrat un progres vizibil, Asocierea SA&PE Construct SRL – Spedition UMB SRL – Tehnostrade SRL – Consitrans SRL mobilizandu-se bine”, a declarat Sorin Scarlat, director general CNAIR.

La rândul său, ministrul Lucian Bode a afirmat: ”Prioritatea noastră în domeniul infrastructurii este în prezent să finalizăm obiectivele care sunt deja în execuție, dar să și lansăm noi proiecte. Avem capacitatea, avem și banii necesari, așa că nu există niciun motiv pentru care să nu poată fi realizate obiectivele de infrastructură.

Și dacă vom avea autostrăzi, o cale ferată rapidă, un aeroport modern, cei care au investit deja se vor putea dezvolta și vor fi atrași și alți investitori importanți. Iar toate acestea se vor vedea în locuri bine plătite pentru români, un nivel scăzut al șomajului, pe scurt un nivel de trai ce poate fi similar cu al celorlalte state din Uniunea Europeană. Cheia dezvoltării oricărei zone ține în mare parte de infrastructura ei.

Am văzut că pentru tronsonul 2 din drumul expres Craiova-Pitești, care este în execuție, avem un progres foarte clar și asta se datorează seriozității antreprenorilor care lucrează acolo. Astfel, chiar dacă termenul pentru finalizare este anul viitor, dacă se menține ritmul actual, anul acesta centura Balșului va putea să fie dată în exploatare.

Pe tronsonul 1 lucrurile se mișcă ceva mai greu. Am atras atenția antreprenorului să-și îndeplinească toate clauzele contractuale și i-am comunicat că voi avea toleranță zero față de toți cei care nu își fac treaba”.

AICI, amănunte despre problemele pe care le întâmpină tronsonul argeșean al viitorului drum expres Pitești-Craiova. 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90