930 x122 grota rece

cnair

SE REIA LICITAȚIA PENTRU TRONSONUL ARGEȘEAN AL EXPRESULUI PITEȘTI-CRAIOVA

Se reia licitația pentru tronsonul argeșean al expresului Pitești-Craiova.

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

Licitațiile pentru proiectarea și execuția tronsoanelor 3 și 4 ale viitorului drum expres Pitești-Craiova (lansate în august și septembrie anul trecut și suspendate ulterior în octombrie 2019 deoarece CNAIR nu a răspuns cererilor de clarificare trimise de potențialii ofertanți) au fost deblocate.

CNAIR informează că a publicat răspunsul consolidat la clarificările adresate de către operatorii economici și că noile termene pentru depunerea ofertelor sunt în februarie 2020. În ceea ce privește tronsonul 4 (tronsonul care va trece prin județul Argeș), noul termen este 24 februarie.

Citiți și: Restricție de trafic, trei săptămâni, pe un drum foarte important

Potrivit Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), valoarea estimată a procedurii este de 909.669.122 de lei fără TVA.

Durata contractului este de 36 de luni (12 luni – perioada de proiectare și 24 de luni – perioada de execuție a lucrărilor). 

Tronsonul 4 va avea o lungime de 31,81 de kilometri (între km 89+300 și km 121+115) și va fi construit între limita administrativă dintre județele Olt și Argeș și intersecția cu autostrada A1 București-Pitești. Precizăm că acest tronson va tranzita localitățile argeșene Lunca Corbului, Albota, Costești, Bradu, Suseni și Oarja.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3