930X122 MAIA

comuna băiculești

MINORĂ DIN ARGEȘ, REȚINUTĂ DE POLIȚIE

Poliţiştii au fost sesizați ieri de un șofer de 22 de ani din Moşoaia că o persoană necunoscută i-a furat din autoutilitara pe care o conducea o borsetă cu bani și bunuri personale, paguba ridicându-se la aproximativ 500 de lei. Șoferul oprise autoutilitare pe marginea DN 7C, în comuna Băiculești, lăsând-o neasigurată înainte de a coborî din aceasta.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

La scurt timp după primirea sesizării, polițiștii din Băiculești și Curtea de Argeș au dat de prezumtivul autor. De comiterea faptei este bănuită o minoră în vârstă de 17 ani, domiciliată în comuna argeșeană Coșești, dar care stătea fără forme legale în Băiculești.

Borseta cu bani și bunuri a fost recuperată de polițiști și înapoiată persoanei vătămate.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

După administrarea probatoriului, tânăra a fost reținută pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA