930×122 CAPRA 5

centrul cultural mioveni

MIOVENI: ELEVII DEPUN COROANE DE FLORI LA MONUMENTELE EROILOR

Elevi de la şcoli şi licee din Mioveni, Racoviţa şi Colibaşi vor depune coroane de flori la monumentele eroilor joi, 21 mai, cu prilejul sărbătorii Înălţării Domnului.

Citiți și: Petrecere ca-n zilele bune la Mioveni!

După Sfânta Liturghie vor fi oficiate slujbe de pomenire a eroilor neamului la monumentele din orașul Mioveni, iar şcolarii şi liceenii vor prezenta scurte programe artistice având ca temă Ziua Eroilor. Monumentele Eroilor la care elevii vor depune coroane de flori sunt cel din cartierul Făget, din cartierul Colibași, din cartierul Racovița, de la Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu” şi din Centrul Civic (de pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia).

Unităţile de învăţământ care vor lua parte la acţiune sunt Structura Şcolii Gimnaziale nr.1, Şcoala Gimnazială nr.1, Şcoala Gimnazială „Liviu Rebreanu”,  Școala Gimnazială „George Topârceanu”, Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu”, toate din Mioveni, și Structra Şcolii „Liviu Rebreanu” din Racoviţa.

Citiți și: Managerul Centrului Cultural Mioveni atrage sponsorizări de zeci de mii de euro!

Iată programul evenimentului, eveniment organizat de Consliul Local, Primăria şi Centrul Cultural Mioveni:

Ora 10:30

Depunere de coroane de flori la Monumentul Eroilor din cartierul Racoviţa și program artistic susţinut de elevii Structurii Şcolii „Liviu Rebreanu”

Ora 11

Depunere de coroane de flori la Monumentul de la Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu” și program artistic susținut de elevii Școlii Gimnaziale „Liviu Rebreanu”

Ora 11:30

Depunere de coroane de flori la Monumentul Eroilor din cartierul Făget și program artistic susținut de elevii Structurii Școlii Gimnaziale nr.1

Ora 12

Depunere de coroane de flori la Monumentul Eroilor din cartierul Colibași și program artistic susținut de elevii Școlii Gimnaziale nr.1

Ora 13

Depunere de coroane de flori la Monumentul Eroilor din Centrul Civic și program artistic susținut de elevii  Școlii Gimnaziale  „George Topârceanu” și Liceului Teoretic „Iulia Zamfirescu”.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90