930 x122 grota rece

ion dumitru voiculescu

MIOVENI: LICEU DE SUCCES, PREGĂTIT PENTRU NOUL AN ȘCOLAR

Mioveni: Liceu de succes, pregătit pentru noul an școlar. Construit din fonduri locale, Liceul Teoretic “Iulia Zamfirescu” din Mioveni a fost dat în folosinţă pe 1 septembrie 2006, după un proiect îndrăzneț și modern, cu 24 de săli de clasă, laboratoare, cabinete, bibliotecă și sală de sport.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

La inițiativa Consiliului Director, în 2012 a fost realizat bustul Iuliei Zamfirescu, expus în holul principal, ca semn de aleasă recunoștință pentru personalitatea patronului spiritual al liceului.

Constituit ca un colegiu, cu clase de învăţământ primar, gimnazial şi liceal, Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu” din Mioveni reuşeşte an de an să-şi creeze o cultură organizaţională solidă, prin aportul întregului corp profesoral. Rezultatele obținute la examenele naționale, concursuri sau olimpiade școlare sunt cartea de vizită care îl recomandă.

Citiți și: Concert de mare clasă! Vedete de renume vor urca pe scenă!

În vara acestui an a adus cele mai bune rezultate din istoria liceului: 90% grad de promovare la Evaluarea Națională și 96% la Bacalaureat.

Anul școlar 2017- 2018 va debuta aici cu multe noutăți benefice pentru elevi și cu un corp profesoral de excepție, care îi așteaptă cu bucurie și emoție pe cei 1.370 de copii și tineri din cele 47 de colective (câte 3 clase pe nivel primar și gimnazial și câte 5 clase nivel liceal).

Conducerea școlii (prof. Ion Dumitru Voiculescu – director, prof. Valeriu Fianu – director adjunct și prof. George Nilă – consilier educativ) este permanent preocupată să asigure servicii educaționale complete și de calitate, precum și o bună informare a comunității și prin paginile oficiale:

www.iuliazamfirescu.ro

www.facebook.com/LiceulTeoreticIuliaZamfirescuOficial.

Adresa: Mioveni, județul Argeş, strada Petre Zugravu, nr. 7.

Telefon: 0248/260123.

Web: www.iuliazamfirescu.ro

E-mail: lic_iuliaz2006@yahoo.com.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3