930×122 CAPRA 5

consiliul școlar

MIOVENI: ȘCOLI ȘI GRĂDINIȚE DE NOTA 10

Mioveni: Școli și grădinițe de nota 10. Școlile și grădinițele din Mioveni sunt pregătite pentru începerea noului an şcolar. Este concluzia şedinţei de Consiliu Şcolar organizată astăzi la Primăria orașului.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Au participat conducerea administraţiei locale, şeful Biroului de Investiţii Publice, directorii şi contabilii instituţiilor de învăţământ din Mioveni, consilierul pe probleme de învăţământ din Primărie şi conducerea Clubului Copiilor Mioveni.

S-a constatat că şcolile şi grădiniţele din oraş sunt pregătite pentru începerea anului şcolar şi că nu există probleme cu privire la asigurarea personalului didactic.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

De asemenea, pe parcursul verii s-au făcut acțiuni de igienizare în toate unităţile de învăţământ din oraș.

Responsabililor din Primărie li s-a cerut ca unităţile de învăţământ să fie controlate, de la acoperişuri și instalaţiile electrice, sanitare şi de încălzire, până la sălile de curs, iar acolo unde sunt probleme să fie luate de urgenţă toate măsurile de remediere.

Pentru anul şcolar 2017-2018, în Mioveni sunt înscrişi peste 5.000 de elevi şi preşcolari. Noul an de învăţământ va debuta luni, 11 septembrie 2017.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90