Donaris 930 x 122

consiliul școlar

MIOVENI: UNITĂȚILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT, PREGĂTITE PENTRU ȘCOALĂ

Mioveni: Unitățile de învățământ, pregătite pentru școală. În sala de şedinţe a Primăriei Mioveni a avut loc astăzi o şedinţă de Consiliu Şcolar.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Au participat conducerea administraţiei locale, şefii Biroului de Achiziţii Publice din Primărie, directorii şi contabilii instituţiilor de învăţământ din Mioveni şi consilierul pe probleme de învăţământ din Primăria orașului. Pe ordinea de zi s-au aflat probleme legate de începerea noului an şcolar.

În acest context, s-a constatat că şcolile şi grădiniţele din oraş sunt pregătite pentru începerea anului şcolar şi că nu există probleme cu privire la asigurarea personalului didactic.

Citiți și: GRATUIT pentru toți cetățenii! Informare oficială de la Primărie

În privința igienizării spațiilor de învățământ, astfel de acțiuni s-au realizat pe tot parcursul verii, în toate unităţile școlare de pe raza orașului Mioveni.

Totodată, responsabililor din Primărie li s-a cerut ca unităţile de învăţământ să fie verificate, de la acoperişuri și instalaţiile electrice, sanitare şi de încălzire și până la toate sălile de curs, pentru a nu exista nici o surpriză neplăcută, iar acolo unde sunt probleme să se ia de urgenţă măsurile de remediere.

De asemenea, a fost discutată problema transportului şcolar al elevilor către unităţile de învăţământ

Pentru anul şcolar 2018-2019, în Mioveni sunt înscrişi peste 5.000 de elevi şi preşcolari. Noul an de învăţământ va debuta luni, 10 septembrie 2018.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA