NOR CURIER 930X122

budeasa

Modificare de program la Centrul de Vaccinare Budeasa

Modificare de program la Centrul de Vaccinare Budeasa

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Nicolae Rachieru, primarul comunei Budesa, revine asupra anunțului privind persoanele care vor să sde vaccineze împotriva Covid-19 la Centrul de Vaccinare din Budeasa.

Astfel, edilul anunță că, în perioada următoare, Centrul de Vaccinare, organizat în comuna Budeasa, va funcționa în Dispensarul de la Calotești, în fiecare vineri și luni, între orele 14.00-20.00. În anunțul precedent, programul era pentru zilele de marți și vineri și la ore diferite.

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

„Pentru acest maraton de vaccinare nu se solicită neapărat efectuarea unei programări, fiind suficient să vă prezentați cu actul de identitate. Le mulțumesc colegilor mei pentru buna colaborare interinstituțională și pentru efortul comun depus pentru implementarea acestui proiect.”, a declarat Nicolae Rachieru.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3