New Profesional Consult 930 x 122

Pitesti

N-AU AVUT TUPEUL SĂ LE ÎNLĂTURE! MESAJELE DE PROTEST DE LA CRUCE, INTACTE!

După cum v-am informat, ceremonia de pe 22 decembrie de depunere de coroane de flori la crucea eroilor din Piața „Vasile Milea” din Pitești s-a desfășurat cu incidente.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Revoluționarii au huiduit oficialitățile, iar un grup de tineri au afișat un banner cu un mesaj prin care au reclamat faptul că nici până astăzi vinovații pentru morții revoluției din decembrie 1989 nu au răspuns în fața legii.

De asemenea, printre coroanele de flori au fost puse mesaje scrise, atât de dezamăgire, cât și de revoltă la adresa întregii clase politice: „Voi v-ați jertfit, noi suntem triști că ați murit degeaba!” și „PCR=PSD=PDL=PNL=USL, aceiași mizerie!!!”. Deși incomode pentru autorități, mesajele nu au fost înlăturate. Ele puteau fi citite și astăzi de către trecătorii care aveau curiozitatea să se oprească în dreptul crucii dedicate memoriei celor decedați în timpul revoluției de acum 24 de ani.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90