NOR CURIER 930X122

accident aviatic

NICIUN MINISTRU DEMIS DUPĂ ACCIDENTUL AVIATIC! CITEȘTE CINE A FOST SCHIMBAT DIN FUNCȚIE!

Într-o conferință de presă desfășurată la Palatul Victoria și încheiată în urmă cu puțin timp, premierul Victor Ponta a declarat că în operațiunea de salvare a supraviețuitorilor accidentului aviatic din Munții Apuseni au existat „deficiențe inacceptabile”. De asemenea, primul-ministru a catalogat acțiunea autorităților drept „un eșec”.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

Ponta a anunțat demiterea lui Constantin Cătălin Chiper, secretar de stat pentru intervenții de urgență în Ministerul Afacerilor Interne. De asemenea, șeful Guvernului a informat că a cerut la Ministerul Transporturilor demiterea directorului general al ROMATSA, Aleodor Frâncu. În plus, Victor Ponta a afirmat că va solicita în Consiliul Suprem de Apărare a Țării demiterea șefului Serviciului de Telecomunicații Speciale, Marcel Opriș.

Niciun ministru implicat în operațiuni nu a demisionat și nu a fost demis. În schimb, și-a prezentat demisia șeful Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Ioan Burlui. (Foto: B1 TV)

Citiți și: VICTOR PONTA S-A ALĂTURAT CAUZEI VETERANILOR: PRIMUL CENTRU DE RECUPERARE DEDICAT MILITARILOR ÎNTORȘI CU DIZABILITATI DIN TEATRELE DE OPERAȚII

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90