New Profesional Consult 930 x 122

autoturism

NOAPTE INCENDIARĂ ÎN NORDUL PITEȘTIULUI

Noapte incendiară în nordul Piteștiului. Liniștea piteștenilor de pe strada Negru Vodă din zona de nord a municipiului a fost tulburată azi noapte din cauza unui incendiu.

Citiți și: Argeș: Incendiu în gospodărie: Două autoturisme și o anexă – în flăcări

Incendiul a izbucnit în toiul nopții, în jurul orei 2, la un autoturism parcat. Exista riscul ca incendiul să se extindă și la autoturismele învecinate.

Chemați de urgență, pompierii au ajuns la fața locului la ora 2:20. Echipajul cu o autospecială cu apă şi spumă a stins imediat incendiul, înainte ca acesta să se propage și la alte mașini din parcare.

Citiți și: Argeș: Urgență! Utilaj în flăcări

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, incendiul a pornit de la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător. Au ars elemente combustibile de la compartimentul motor și habitaclu, conform sursei citate. (Foto: descriptiv – strada Negru Vodă)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90