930 x122 grota rece

muzeuljudetean

Noaptea muzeelor europene

Pitesti. 13 mai 2009. Muzeul Judetean Arges.
Cu prilejul celei de-a V-a editii a Noptii Muzeelor, Muzeul Judetean Arges isi deschide larg portile tuturor argesenilor care doresc sa petreaca o seara placuta la muzeu, sambata, 16 mai 2009, intre orele 17.00-23.00 – INTRAREA ESTE LIBERA!
Manifestarea „Noaptea muzeelor europene” permite vizitarea muzeelor gratuit, in majoritatea cazurilor, la o ora tarzie (de la 17.00 la 23.00 ), si isi propune sa atraga spre muzee un public nou, format mai ales din tineri, sa determine o mobilizare a muzeelor europene si a publicului acestora in vederea construirii unei Europe a culturii, de a descoperi colectiile muzeelor. Programul Muzeulului Judetean Arges:
Muzeul Judetean Arges participa la “Noaptea Muzeelor”- sectiile Stiintele Naturii, Istorie si Muzeul de Arta (situat pe bulevardul Republicii) pot fi vizitate gratuit intre orele 17.00 si 23.00;
incepand cu ora 20.00 vor avea loc proiectii in aer liber ale filmelor documentare: LIMES TRANSALUTANUS, FRESCA EROICA, CASA REBREANU, CASE DE PIATRA, HABITATE PRIORITARE DIN MASIVUL IEZER- PAPUSA. Aceste proiectii se vor realiza pe un ecran 4×3 m pe fatada exterioara a Muzeului Judetean Arges;
prezentarea expozitiilor filmelor documentare ale sectiilor de Stiintele Naturii si Istorie;
lansarea setului de carti postale ”Pitestiul de altadata„ acestea cuprind imagini din orasul Pitesti de-a lungul timpului.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA