Donaris 930 x 122

taxe

Noi drepturi pentru veteranii și urmașii celor decedați în misiuni militare

Noi drepturi pentru veteranii și urmașii celor decedați în misiuni militare

Citiți și: Obligație pentru proprietarii de apartamente și mașini. Taxa ce nu mai poate fi evitată!

Participanții la acțiuni și misiuni militare, cei răniți în teatrele de operații, dar și urmașii celor decedați în astfel de misiuni vor beneficia de scutire de la plata impozitului pe mijloacele de transport și de reducerea taxelor speciale, potrivit unui proiect de lege pus în dezbaterea senatorilor.

Proiectul de lege de la Senat stabilește că, alături de veteranii de război, văduvele de război şi văduvele nerecăsătorite ale veteranilor de război, vor beneficia de scutiri ori reduceri de taxe și impozite și participanții la acțiunile militare recente, cât și urmașii celor decedați în astfel de misiuni.

Citiți și: Anunț important pentru cei care vor să obțină permisul de conducere!

La modul concret, beneficiile sunt scutirea de la plata impozitului pe mijloacele de transport și aplicarea de reduceri sau chiar scutirea de la plata taxelor speciale, care, potrivit Codului fiscal, sunt instituite și destinate pentru funcționarea unor servicii publice locale create în interesul persoanelor fizice și juridice.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90