930×122 CAPRA 5

jandarmi

NOI JANDARMI ÎN ARGEȘ

Noi jandarmi în Argeș. 4 absolvenţi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” din Drăgăşani s-au prezentat astăzi la sediul din Pitești al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş pentru prima lor zi de muncă. Noii subofiţeri vor lucra în structurile de ordine publică şi de pază.

Citiți și: Mobilizare de forțe în județ! Jandarmii împânzesc mai multe zone din Argeș

Cei 4 subofiţeri (trei fete şi un băiat) fac parte din prima promoţie a Şcolii respective care au urmat un an cursurile postliceale, în urma emiterii ordinului ministrului afacerilor interne, Carmen Dan, de reducere a perioadei de studiu de la doi ani la un an.

Tot astăzi, la Jandarmeria Argeş s-au prezentat și 30 de elevi de la aceeași Școală Militară de Subofiţeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” pentru efectuarea stagiului de practică, stagiu care are loc în perioada 8 ianuarie – 8 mai anul acesta.

Citiți și: Exclusiv. Surse: Dispozitiv suspect găsit într-un bolid de lux! Posibil de urmărire

Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş le-a adresat felicitări atât noilor subofiţeri, cât şi elevilor şi le-a urat tuturor succes în carieră.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90