New Profesional Consult 930 x 122

isu argeș

NOU ÎN PITEȘTI. A FOST INAUGURATĂ DE RAED ARAFAT

Nou în Pitești. A fost inaugurată de Raed Arafat. Astăzi a fost inaugurată Sala de conferințe și de pregătire profesională a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. La eveniment au fost prezenți secretarul de stat Raed Arafat, inspectorul general al IGSU, generalul de brigadă Ovidiu Vasilică, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, și vicepreședintele Ion Mînzînă.

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

În acest imobil, situat pe strada Mărășești, nr.1, din Pitești, va funcționa dispeceratul integrat al tuturor serviciilor specializate de intervenţie din județ (Pompieri, Ambulanță, Poliție și Jandarmi) și Centrul Județean de Coordonare a Intervențiilor în Situații de Urgență, iar în sala de ședințe se vor desfășura cursuri de pregătire profesională, ședințe de instruire a personalului operativ și conferințe tehnico-științifice cu reprezentanți din țară și străinătate.

Investiția, în valoare de peste 1.942.000 de lei, finanțată de Consiliul Județean Argeș, a fost demarată în toamna anului 2015 și a constat într-o supraetajare cu un nivel a unei constructii existente S+P. Suprafața construită este de 532,10 m², iar destinațiile încăperilor sunt următoarele:

Citiți și: Argeș: Tineri grav răniți! O șoferiță, impact puternic cu o autospecială

-sala de conferințe, cu o suprafață de 184,40 de m², având un număr de 176 de scaune (168 de scaune de tip conferință cu fixare în podea și 8 scaune pentru prezidiu), dotată cu echipamente aferente (ecran proiecție electric, videoproiector, tablă interactivă, sistem de sonorizare)

-cabină translator, de 8,15 m²

-sală de pregătire, de 40 de m², prevăzută cu 35 de scaune, un birou și masă sub forma de „U”

-sală de protocol, de 23,30 de m²

-spațiu tehnic, de 8,15 m²

-oficiu cu dotări aferente, de 12,40 de m²

-două dormitoare, cu o suprafață de 16,25 de m², fiecare cu 2 paturi și grup sanitar

-hol și grupuri sanitare.

Tot astăzi, la sediul ISU Arges a avut loc festivitatea de premiere de către secretarul de stat Raed Arafat și inspectorul general al IGSU, general de brigadă Ovidiu Vasilică, a plutonierului major Mugurel Costache, pompierul care a resuscitat un câine. Detalii despre intervenția pompierului, AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90