EcoMoto 930×122

publitrans

    NOU! REGULI PENTRU ȘOFERII ȘI CONTROLORII PUBLITRANS

    Reguli pentru șoferii și controlorii Publitrans. Primăria Pitești a pus în dezbatere publică proiectul Regulamentului serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate în municipiu. Propunerile, sugestiile și opiniile cetățenilor cu privire la proiect se primesc prin e-mail, la adresa primaria@primariapitesti.ro, şi la sediul Primăriei, la Compartimentul de Relaţii Publice, intrarea D.

    Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

    Documentul propune și reguli pentru șoferii și controlorii de pe autobuzele Publitrans, societatea de transport de călători a municipalității.

    Printre altele, potrivit proiectului de Regulament, șoferii vor fi obligați să nu fumeze în autobuz, să aibă un comportament civilizat față de călători, să nu conducă agresiv, să nu primească alte persoane în cabină și să deschidă instalația de încălzire/aer condiționat din autobuz ori de câte ori este nevoie.

    Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

    De asemenea, controlorii Publitrans vor avea obligația să poarte la vedere ecusonul cu numele lor, să aibă o ținută corespunzătoare și un comportament civilizat față de călători. „În cazul în care există proba faptică, concretă și reală a vinovăției călătorului contravenient, cazul va fi tratat izolat, fără extinderea lui publică în mijlocul de transport, arătându-se în mod obiectiv și civilizat încadrarea faptei în actul normativ de constatare și stabilire a contravenției.”, se mai precizează în proiectul de Regulament.

    În proiect sunt prevăzute și amenzi pentru șoferii și controlorii Publitrans care vor încălca aceste reguli. Detalii despre cuantumul amenzilor și proiectul complet pot fi citite AICI. Proiectul va fi suspus dezbaterii și aprobării în Consiliul Local Pitești, urmând să fie stabilită și data intrării lui în vigoare.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90