930 x122 grota rece

postasi

NU AU PROTESTAT DEGEABA! SALARIILE POȘTAȘILOR VOR CREȘTE CU 150 DE LEI BRUT!

Poștașii au încetat protestele, care au inclus mitinguri și pichetări. Angajații Poștei Române au obținut, printre altele, o creștere a salariilor.

Citiți și: Noua lege a salarizării: Venituri duble pentru aceste persoane

În urma negocierilor dintre conducerea companiei și sindicat, s-a convenit ca fiecare salariat să primească o majorare de 150 de lei brut. În ceea ce îi privește pe angajații din clasele 0-21, salariul va crește în două etape: cu 50 de lei brut la 1 august și cu alți 100 de lei brut la 1 octombrie. Angajații din clasele 22-50 vor beneficia de majorarea de 150 de lei brut la 1 octombrie, într-o singură etapă.

Negocierile au condus la rezolvarea și a altor revendicări: sporuri salariale, angajarea de salariați pe posturile care sunt vacante, cumpărarea de noi uniforme pentru poștași și achiziționarea de consumabile și rechizite.

Citiți și: Creștere uriașă de salarii pentru aceste persoane!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3