New Profesional Consult 930 x 122

drum expres

O NOUĂ DECIZIE OFICIALĂ PENTRU EXPRESUL PITEȘTI – CRAIOVA

O nouă decizie oficială pentru expresul Pitești – Craiova.

Citiți și: Cele mai recente imagini de pe Drumul Expres Pitești-Craiova! Video formidabil

Guvernul va adopta în ședința sa din această săptămână o Hotărâre pentru declanșarea exproprierilor și pentru tronsonul 2 al viitorului drum expres Pitești – Craiova.

„Guvernul României adoptă mâine (n.r. – miercuri, 10 aprilie 2019) Hotărârea prin care se declanșează procedurile de expropriere a terenurilor și imobilelor de pe coridorul drumului expres Craiova – Pitești tronsonul 2, aflate pe raza localităților Bîrza, Piatra-Olt, Slătioara și Valea Mare, din județul Olt”, anunță Lia Olguța Vasilescu, în calitatea sa de consilier al premierului Viorica Dăncilă în domeniul infrastructurii de transport.

Citiți și: Veste incredibilă pentru șoferii din România! Un nou Drum Expres!

Amintim că în urmă cu o săptămână Guvernul a luat o hotărâre similară în ceea ce privește tronsonul 1 (AICI, subiectul pe larg). (Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90