930×122 CAPRA 5

euro mecano construct

O NOUĂ INVESTIŢIE IMOBILIARĂ ÎN CENTRUL PITEŞTIULUI

O nouă investiţie imobiliară în centrul Piteştiului. Două firme, S.C. Euro Mecano Construct SRL și SC Maia Victoriei Residence SRL, au depus la Primăria Piteşti documentaţia în vederea elaborării Planului Urbanistic de Detaliu (PUD) pentru construirea unui „ansamblu de locuinţe colective, comerţ şi servicii, extindere şi remodelare clădire în timpul execuţiei, reabilitare monument, împrejmuire teren”.

Citiți și: Piața imobiliară, încotro? Câte tranzacții s-au făcut în acest an

Investiţia ar urma să fie făcută pe un teren situat în intravilanul municipiului Piteşti, pe strada Victoriei, nr. 48, 52-52A și 54.

Amplasamentul are o suprafaţă de 4.277 de mp şi se află în zona centrală a Piteştiului. Terenul propus pentru construirea ansamblului este deja acoperit în proporţie de 18% de un corp de clădire aflat în execuţie și de construcția monument de arhitectură “Casa Gheorghe Nițulescu”, cu regim de înălțime P+M.

Citiți și: Șoc pe piața imobiliară!

Ansamblul ar urma să fie format din 5 corpuri de clădire (cu parter şi mansardă, cu 4 etaje, cu 5 etaje, cu 6 etaje şi, respectiv, cu un etaj):

– Corpul A – va avea un regim de înălțime P+M și va fi reprezentat de construcția monument Casa Gheorghe Nițulescu (246,8 mp). Funcțiunea propusă în cadrul acestei construcții este de spațiu de cabinete medicale;
– Corpul B – va avea un regim de înălțime DS+P+4E+M și reprezintă un corp în curs de execuție, cu funcțiunea de locuințe;
– Corpul C – va avea un regim de înălțime de S+P+6E, cu funcțiunea de locuințe și de spatii medicale la parter;
– Corpul D – cu regim de înălțime de S+P+6E, cu funcțiune de locuințe. Pentru parter sunt propuse spații pentru cabinete medicale, cu suprafețe însumate de 355 de mp;
– Corpul E – va avea un regim de înălțime de S+P+6E, cu funcțiunea de locuințe. Pentru parterul construcției sunt propuse apartamente si spații pentru cabinete medicale, cu suprafața însumată de 175 de mp (Foto: descriptiv) 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA