NOR CURIER 930X122

cereri

O NOUĂ SESIUNE! ANUNȚ DE LA FISC

Ministerul Finanțelor Publice anunță deschiderea unei noi sesiuni de înregistrare a cererilor de acord pentru finanțare în baza H.G. nr. 332/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru sprijinirea investițiilor care promovează dezvoltarea regională prin crearea de locuri de muncă, anunță Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș.

Citiți și: O nouă ediție Tezaur: Cu ce dobânzi neimpozabile vine acum statul

Bugetul sesiunii, sesiune care se va desfășura în perioada 8-22 august 2016, este de 113 milioane de lei.

Cererile de acord pentru finanțare, însoțite de documentele justificative necesare în prima etapă de evaluare, se vor transmite la Registratura generală a Ministerului Finanțelor Publice (strada Apolodor, nr. 17, sector 5, București), doar prin poștă sau servicii de curierat, cu confirmare de primire, menţionându-se pe plic: “Unitatea de implementare a schemei de ajutor de stat instituită prin H.G. nr. 332/2014”.

Citiți și: Oportunitate de a face bani la Finanțe!

Înregistrarea cererilor la Registratura generală a Ministerului Finanțelor Publice se se va face exclusiv în perioada 8-22 august 2016. Cererile înregistrate în afara acestei perioade li se vor restitui întreprinderilor şi nu vor fi luate în considerare în procesul de analiză.

Analiza tuturor cererilor de acord pentru finanţare va începe numai după încheierea sesiunii de înregistrare, fără a avea importanță ordinea înregistrării la Registratura generală a Ministerului Finanţelor Publice.

Informaţii suplimentare se pot obține la sediul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Ploieşti – Biroul ajutor de stat, practici neloiale şi preţuri reglementate – camera 204 sau la numărul de telefon 0760.089.068, informează Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș (foto).

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90