930 x122 grota rece

craiovei

UN NOU APEL CĂTRE PRIMĂRIE: MUTAȚI TRECERILE DE PIETONI DIN GIRATORII!

Tot mai mulţi piteşteni reclamă Primăriei modul în care au fost trasate trecerile de pietoni din unele sensuri giratorii din oraş.

Citiți și: Pitești. Accident grav în Craiovei! Două mașini praf!

Oamenii susţin, pe bună dreptate, că aceste treceri de pietoni sunt adevărate capcane, uneori mortale, pentru pietoni, deoarece şoferii nu au timp să îi observe.

„0 (zero) metri între trecerea de pietoni mortală şi sensul giratoriu (calea inelară) din Craiovei! Minimum două vehicule trebuie să aibă loc între sens şi trecere, după normativul legal în domeniu. Doriţi să îndreptaţi aceste greşeli din trecut?! Cât vă costă să redesenaţi câteva treceri de pietoni în oraş?! De fapt, vreo 20. Dacă nu, probabil vor mai fi şi alte accidente ca cel de pe 7 mai (foto), în care o femeie a fost călcată pe cap de un TIR care nu a mai putut opri la trecere, deşi a încercat să o evite…”, se arată în sesizarea unui piteştean către Primărie.

Citiți și: Om mort într-un parc din Pitești. Ce spune Poliția

Despre accidentul cumplit la care se face referire în sesizare puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/cumplit-o-femeie-murit-calcata-de-tir-pe-zebra-pe-varianta-craiovei-prundu/.

Amintim că recent alți piteșteni au cerut imperativ Primăriei să scoată trecerile de pietoni din sensurile giratorii: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/apel-scoateti-trecerile-de-pietoni-din-sensurile-giratorii/.

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3