Donaris 930 x 122

centura

O NOUĂ ȘOSEA DE CENTURĂ PENTRU PITEȘTI

O nouă șosea de centură pentru Pitești. Ministerul Transporturilor a prins în proiectul de buget pentru anul în curs o sumă de bani pentru a doua centură ocolitoare a municipiului Piteşti. Suma se ridică la 2.500.000 de lei, bani care vor fi folosiţi, cel mai probabil, pentru actualizarea studiilor de fezabilitate.

Citiți și: Este haos pe Drumul Expres! Sute de mașini blocate în trafic, acum!

Cornel Ionică, primarul Piteştiului, spunea de curând că proiectul celei de-a doua centuri a fost „găsit” la Ministerul Transporturilor după ani la rând în care nu s-a mai ştiut nimic despre el.

A doua centură ocolitoare pentru Pitești, varianta Vest, ar urma să facă legătura între Albota şi Bascov, la Valea Ursului, şi să preia din traficul de pe viitoarea autostradă Piteşti – Craiova. Rămâne de văzut câți ani va mai avea de așteptat Piteștiul până va fi construită noua șosea de centură. Amintim că actuala centură (foto) a fost inaugurată în urmă cu circa zece ani.

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90