930 x122 grota rece

danut dinu

O POSTARE PE FACEBOOK L-A LĂSAT FĂRĂ FUNCȚIE!

Dănuț Dinu a fost schimbat din funcția de purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Argeș.

Citiți și: Fostul polițist Dănuț Dinu a trecut la PSD

Schimbarea a fost decisă de conducerea instituției în urma unei text pe care acesta l-a postat pe Facebook în perioada Crăciunului. În textul respectiv, Dinu reclama mizeria din cea mai mare piață agroalimentară a Piteștiului, Ceair, dar și aspecte de a căror rezolvare ar trebui să se ocupe… Poliția: comercializarea ilegală de țigări de contrabandă. De asemenea, în text era o referire la adresa etnicilor rromi apreciată ca ofensatoare.

După ce presa a făcut publică postarea, Dănuț Dinu a șters-o, dar era deja prea târziu.

Citiți și: Schimbare importantă pe piața chiriilor

Noul purtător de cuvânt al Poliției argeșene va fi o femeie, Adriana Bălănescu. (Foto: Facebook Dănuț Dinu)

555×222 grota rece

Comentarii

3 comentarii

  • Marius spune:

    Este de toata jena actiunea asta impotriva lui Danut Dinu. Adica merge omul la cumparaturi, scrie ce vede si este taxat. Si asta in timp ce piata Ceair este saturata de „comunitari” si agenti de la sectie care coabiteaza cu „indienii” comercianti de fara timbre. Sau daca era purtatorul de cuvant al politiei trebuia sa fie un soi de Superman care se schimba iute de haine si se apuca de amenzi. Sunteti penibili! Adevarul este ca nu Danut a pierdut o functie, acea functie l-a pierdut pe Danut! Un OM minunat din toate punctele de vedere. Ma intreb>De ce acei idioti nu au vazut toate campaniile umanitare in care s-a implicat Danut numai cu ocazia acestor sarbatori?

  • Ceausescu Nicolae spune:

    Inca se traieste sub comunism.

  • politia romana spune:

    Daca a ajuns prefectul si primarul sa dispuna mutarea unui politist, atunci schimbati numele politiei cu numele USL-IPJ. Oricum Iani Popa conduce IPJ AG, iar Ionitescu executa totul la comanda politica. Am ajuns mai rau ca inainte de 1989. Despre analfabetul de asa zis deputat – Radulescu, ce sa mai vorbim, cand el spune ca politia este militarizata. Din anul 2002, conform legii 360 privind statutul politistului s-a demilitarizat. Politistul este functionar public cu statut special, in nici un caz militar. A fost conditia esentiala pentru aderare la NATO si UE. Militarii se supun legii 80/1995, privind statutul cadrelor militare. Daca acest Radulescu a ajuns sa faca regula in judet pentru ca unii au fost fraieri si l-au votat atunci ne meritam soarta. Maine ii da ordin lui Ionitescu sa bage la puscarie pe cine stie cine pentru ca asa vor ei, iar Ionitescu – alt analfabet – executa totul orbeste. Triasca PCR.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90