NOR CURIER 930X122

1 iunie

PĂPUȘI GIGANT ÎN MIOVENI DE ZIUA COPILULUI – PROGRAMUL COMPLET

Oraşul argeșean Mioveni se pregăteşte din nou de sărbătoare, de data aceasta pentru a-i aniversa pe cei mai mici dintre cetăţenii săi.

Citiți și: Eveniment istoric la Mioveni!

Manifestările prilejuite de Ziua Internaţională a Copilului se vor desfăşura duminică, 31 mai, şi luni, 1 iunie, iar programul este unul cât se poate de divers, de la desene pe asfalt, jocuri şi ateliere de creaţie până la demonstraţii sportive, concursuri, spectacole şi chiar un festival internaţional de muzică uşoară pentru copii.

De asemenea, atât cei mici, cât şi cei mari vor avea ocazia să fie părtaşi la un spectacol de animaţie inedit cu păpuşi gigant.

Citiți și: Spectacol de mare clasă!

Festivalul Internaţional de Muzică Ușoară pentru Copii și Tineret „Stars of Song” va reuni interpreţi din Israel, Polonia, Bulgaria, Rusia, Slovenia şi România.

Organizatorii evenimentului, care se va desfăşura pe platoul din Centrul Civic şi pe străzile Tudor Muşatescu şi Radu cel Frumos între orele 10 şi 22, sunt Oraşul Mioveni, Centrul Cultural Mioveni, cluburile sportive CS Mioveni şi CS Dacia Mioveni 2012, Casa de Cultură a Sindicatelor „Dacia” şi Clubul Elevilor Mioveni. (Foto: Arhivă)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90