NOR CURIER 930X122

chevrolet

PARCARE DE „ȘMECHER”! CU CHEVROLET-UL PE TRECEREA DE PIETONI!

Zona Casa Cărții din centrul Piteștiului pare a fi raiul parcărilor alandala.

Citiți și: Kaufland reacționează și recunoaște

Zilele trecute v-am prezentat fotografii cu o mașină a Poliției Locale și, respectiv, cu un Audi A 4 parcate în dorul lelii în zona menționată. Un cititor ne-a trimis poze cu o altă „mostră” de parcare de „șmecher”, peste drum de Casa Cărții, în fața Bancpost. Șoferul acestui Chevrolet Spark și-a lăsat autoturismul fix pe trecerea de pietoni. Dacă mașina a staționat acolo până în 5 minute conducătorul auto ar fi trebuit sancționat cu o amendă de 170 de lei și cu 2 puncte penalizare. La o staționare de peste 5 minute sancțiunea ar fi fost de 340 de lei și de 3 puncte de penalizare.

Pe aceeași temă puteți citi și http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/rusinos-priveste-cum-parcheaza-politia-locala/ și http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/parcare-de-smecher-cu-audi-4-pana-n-mijlocul-strazii/.

Citiți și: Argeș: Tineri grav răniți! O șoferiță, impact puternic cu o autospecială

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90