930 x122 grota rece

CLUB EVO

PATRONUL DE LA EVO, REȚINUT

Patronul de la Evo, reținut.

Citiți și: „Chestor” săltat de Poliție și băgat în arest

Ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (DGA) – Serviciul Județean Anticorupție (SJA) Argeş au pus astăzi în executare un mandat de aducere emis pe numele lui Basem Zakim Elayyan, patronul clubului Evo din Pitești, cetățean iordanian cu drept de ședere în România. Bărbatul are calitatea de suspect într-un dosar penal al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, sub acuzația de trafic de influență.

Pe 23.09.2016 o persoană a sesizat prin denunț polițiștii argeșeni anticorupție cu privire la faptul că în cursul lunii august 2016 Basem Zakim Elayyan i-ar fi pretins și ar fi primit de la aceasta suma de 1.000 de euro pentru a interveni pe lângă funcționari din Inspectoratul General pentru Imigrări – Argeș în scopul aprobării unei invitații în România pentru un cetățean irakian pentru obținerea vizei de ședere și pentru încheierea căsătoriei cu susnumita.

Citiți și: Culmea tupeului! Șofer prins băut la volan, de două ori într-o zi

Ca urmare a probatoriului administrat, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş a dispus continuarea urmăririi penale față de Basem Zakim Elayyan pentru comiterea infracțiunii de trafic de influență și a luat față de acesta măsura reținerii pentru 24 de ore.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3