930×122 CUMPANA 5

CLUB EVO

PATRONUL DE LA EVO, REȚINUT

Patronul de la Evo, reținut.

Citiți și: Pitești: Un derbedeu de 26 de ani, acuzat de loviri și alte violențe, prins și încarcerat

Ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (DGA) – Serviciul Județean Anticorupție (SJA) Argeş au pus astăzi în executare un mandat de aducere emis pe numele lui Basem Zakim Elayyan, patronul clubului Evo din Pitești, cetățean iordanian cu drept de ședere în România. Bărbatul are calitatea de suspect într-un dosar penal al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, sub acuzația de trafic de influență.

Pe 23.09.2016 o persoană a sesizat prin denunț polițiștii argeșeni anticorupție cu privire la faptul că în cursul lunii august 2016 Basem Zakim Elayyan i-ar fi pretins și ar fi primit de la aceasta suma de 1.000 de euro pentru a interveni pe lângă funcționari din Inspectoratul General pentru Imigrări – Argeș în scopul aprobării unei invitații în România pentru un cetățean irakian pentru obținerea vizei de ședere și pentru încheierea căsătoriei cu susnumita.

Citiți și: S-a „trezit” cu fostul iubit peste ea în casă

Ca urmare a probatoriului administrat, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş a dispus continuarea urmăririi penale față de Basem Zakim Elayyan pentru comiterea infracțiunii de trafic de influență și a luat față de acesta măsura reținerii pentru 24 de ore.

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3