NOR CURIER 930X122

auto

PERCHEZIȚII AZI ÎN ARGEȘ

Percheziții azi în Argeș. Polițiști orașului Călimănești, ai orașului Brezoi, din Câineni, ai Serviciului Acțiuni Speciale Vâlcea și din Argeș au făcut astăzi cinci percheziții domiciliare în municipiul Curtea de Argeș, la persoane bănuite de furturi din autoturisme.

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

Polițiștii au descins în cinci locuri din Curtea de Argeș, la domiciliile a patru bărbați cercetați pentru furturi din auto, fapte comise în orașul Călimănești în luna septembrie a acestui an.

Cei patru bărbați din Curtea de Argeș bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat ar fi sustras bani, telefoane mobile și carduri bancare din autoturisme lăsate neasigurate. De asemenea, ar fi acționat și prin distragerea atenției victimelor.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

În urma perchezițiilor, au fost găsiți trei dintre cei patru indivizi cercetați într-un dosar penal, aceștia fiind aduși la sediul Poliției Călimănești pentru audieri.

Polițiștii au ridicat mai multe bunuri, pentru continuarea cercetărilor. La acțiune au participat și jandarmi ai Brigăzii Mobile Craiova.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3