EcoMoto 930×122

contrabandă cu arme

PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ ÎNTR-UN DOSAR DE CONTRABANDĂ CU ARME

În această dimineață, polițiști ai Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din Inspectoratul General al Poliției Române fac trei percheziții domiciliare la regimul armelor și munițiilor în municipiul București (o percheziție) și în județul Argeș (două percheziții, în municipiul Pitești și, respectiv, orașul Ștefănești).

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Acțiunea are loc în cadrul operațiunii Silencer 2020, în cooperare cu Poliția Germană, pentru scoaterea din circuitul ilegal a unor dispozitive interzise la deținere (amortizoare de zgomot), introduse în România prin contrabandă calificată.

Perchezițiile vizează posesori legali de arme de vânătoare, care au comandat prin colet poștal astfel de amortizoare, accesorii care sunt ilegale în România și folosite la braconaj.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Operațiunea se desfășoară împreună cu polițiști din IPJ Argeș și beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, al Institutului Național de Criminalistică și al luptătorilor S.I.A.S. din Inspectoratului General al Poliției Române. (Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3