EcoMoto 930×122

căteasca

PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ. „MASCAȚII” AU SCOTOCIT PESTE TOT

Percheziții în Argeș. „Mascații” au scotocit peste tot. Biroul de Presă al Poliției Argeș ne-a informat în urmă cu puțin timp:

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

„Poliţiştii Oraşului Topoloveni au continuat cercetările într-un dosar penal de furt calificat.

Pe 24 august 2018, poliţiştii din Topoloveni, împreună cu poliţiştii din Călineşti şi Leordeni şi luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș (n.r. – „mascații”), sub coordonarea unui procuror din Parchetul de pe lângă Judecătoria Topoloveni, au făcut trei percheziţii la domiciliile unor persoane din comuna Căteasca.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Din cercetări, polițiștii au stabilit că trei bărbaţi din Căteasca ar fi pătruns prin efracţie în nopţile de 17 spre 18 şi, respectiv, 23 spre 24 august 2018 în incinta unei societăţi comerciale, prejudiciul total ridicându-se la peste 70.000 de lei.

Cu ocazia perchezițiilor, au fost identificate şi ridicate mai multe bunuri, constând în patru motoare electrice, precum şi alte scule şi unelte susceptibile a proveni sau a fi fost utilizate la săvârşirea de infracţiuni. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de peste 50%.

În urma administrării probatoriului, pe 24 august 2018 a fost luată măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore faţă de P.D.C., de 21 de ani, B.R.F., tot de 21 de ani, şi V.A., de 20 de ani, toţi din comuna Căteasca.

Pe 25 august, cei trei au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de luare a unei măsuri preventive, împotriva lor fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile (puși în libertate, dar cu anumite restricții legale).

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.”, informează Biroul de Presă al Poliției Argeș cu privire la cazul în care suspecți sunt Dănuț Constantin P., Romel Florin B. şi Alin V. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90