NOR CURIER 930X122

minore

PERCHEZIȚII LA PROXENEȚI DE MINORE DINTR-UN CENTRU SOCIAL

În această dimineață poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Pitești şi procurorii D.I.I.C.O.T. Pitești au făcut 12 percheziţii domiciliare în județele Dâmbovița și Prahova și în București pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în trafic de minori, proxenetism și act sexual cu un minor.

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

Din cercetări a reieşit că începând de anul trecut membrii grupării ar fi recrutat, transportat și adăpostit mai multe minore instituţionalizate provenite dintr-un centru de minori din Târgoviște, pe care le-ar fi exploatat prin obligarea la practicarea prostituţiei pentru a obţine foloase materiale.

De asemenea, din investigații a mai reieșit că o femeie, în calitate de supraveghetor al centrului de asistență socială, i-ar fi ajutat pe cei în cauză să exploateze sexual două minore.

Citiți și: Fapte foarte grave, consecințe severe! S-au trezit cu „mascații” la ușă

La sediul D.I.I.C.O.T. Piteşti vor fi conduse 60 de persoane pentru audieri și luarea măsurilor legale care se impun.

La percheziții au mai participat polițiști de la Serviciul de Combaterea Criminalității Organizate Dâmbovița, Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Vâlcea și ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești și jandarmi. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3