930 x122 grota rece

politia

PERICOL PE DRUMURILE DIN ARGEȘ

Pericol pe drumurile din Argeș. Un individ din comuna argeșeană Bârla a fost oprit de polițiști în trafic în acest weekend în timp ce conducea un autoturism pe un drum din Lunca Corbului.

Citiți și: Doi copii au furat o mașină și au plecat la plimbare. Unul dintre ei a fost reținut

La control, polițiștii au constatat că bărbatul, în vârstă de 50 de ani, avea permisul auto anulat și era băut.

Dus la Spitalul „Carol I” din orașul Costeşti, individul a refuzat inițial recoltarea de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. În cele din urmă i-a fost stabilită alcoolemia: 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a făcut dosar penal.

Citiți și: Mulțumești unui alt șofer în trafic? Se dă amendă usturătoare

Tot la sfârșitul acestei săptămâni și tot băut la volan a fost prins de polițiști un șofer din Suseni, un adevărat pericol pentru ceilalți participanți la trafic. S-a întâmplat pe un drum comunal din localitatea acestuia de domiciliu. Alcoolemia: 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Individul, în vârstă de 46 de ani, s-a ales cu dosar penal. (Foto: descriptiv)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90