NOR CURIER 930X122

curtea de arges

PITEȘTEAN REȚINUT DE POLIȚIE. FURA MAȘINI CA SĂ AJUNGĂ ACASĂ

Polițiștii Biroului Investigații Criminale din Curtea de Argeș au continuat ancheta într-un dosar de furt, furt în scop de folosință și conducere fără drept.

Citiți și: Argeș: Copilă jefuită într-un magazin, în plină zi

Din cercetări, polițiștii au stabilit că în noaptea de 17 spre 18 august 2019 un bărbat de 39 de ani din Pitești ar fi sustras din incinta unui depozit de materiale de construcții (depozitul Casa Ta din Curtea de Argeș) o autoutilitară încărcată cu scule electrice, în valoare de peste 90.000 de lei.

Ulterior, bărbatul ar fi condus autotutilitara pe drumurile publice deși avea suspendat dreptul de a conduce (pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice) și a abandonat mașina pe raza municipiului Pitești. Autoutilitara a fost recuperată și restituită proprietarului.

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

Bărbatul ar fi furat mașina pur și simplu în scop de folosință, ca să se deplaseze din Curtea de Argeș către Pitești, în localitatea lui de domiciliu!

După administrarea probatoriului, piteșteanul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș cu propunere de luare împotriva sa a unei măsuri preventive.

Precizăm că pe 16 august 2019 același bărbat, în calitate de angajat al unei societăți comerciale (brutărie) cu punct de lucru în comuna Domnești, ar fi furat autoturismul de serviciu al firmei. Tot în scop de folosință și tot pentru a se deplasa către Pitești!

Autoturismul, care nu prezenta avarii, a fost recuperat o zi mai târziu de poliţiştii Secţiei 3 din Piteşti și restituit persoanei vătămate. (AICI, subiectul pe larg). (Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3